Kósa Lajos az új elnök!

Kósa Lajos országgyűlési képviselőt, a Fidesz ügyvezető alelnökét, Debrecen polgármesterét választották meg a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnökének – írja a sportgeza.hu.

A tisztújító közgyűlését pénteken megtartott MOKSZ arról tájékoztatott, hogy Bathó Ferenc eddigi elnök a továbbiakban a gazdasági alelnöki teendőket látja majd el a szervezetnél, míg a szakmai alelnök Martos György lesz.

A főtitkári pozíciót változatlanul Sallak György tölti be. A műkorcsolyázók szakágvezetője továbbra is Bartháné Jurek Eszter lesz, míg a jégtáncosoknál Nagy Sándor, a szinkronkorcsolyázóknál Gulyásné Sinka Erika, a gyorskorcsolyázóknál Bartha László, a rövidpályás gyorskorcsolyázóknál pedig Boda Csaba maradt ebben a pozícióban.

Az elnökségben a műkorcsolyázókat Orendi Mihály és Száraz András, a jégtáncosokat Nagy Sándor és Világos Beáta, a szinkronkorcsolyázókat Gulyásné Sinka Erika és Fiák István, a gyorskorcsolyázókat Kocsis Mónika és Schulek Csaba, a rövidpályás gyorskorcsolyázókat pedig Darázs István és Boda Csaba képviseli.
A MOKSZ pénzügyi és számviteli bizottságának elnöke Wágner Mária maradt.

(sportgeza.hu/mti)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s