Versenyek és szabadidős programok a BringaMánia Napon

(fotó: kerekparinfo.hu)

Május 22-én, családi programokkal, bemutatókkal, pályaversenyekkel rendezik Zuglóban a McDonald’s BringaMánia Napot.

A tavalyi sikeres debütálás után, idén május 22-én rendezik Budapesten a McDonald’s BringaMánia Napot. Az ingyenesen látogatható rendezvényen a családi és gyermekprogramok mellett bemutatók, pályaversenyek kerülnek a programba. A Vuelta Sportiroda által szervezett bringás nap eseményeire a zuglói Millenáris Velodromban és a Városligetben kerül sor; a szervezők két-háromezer résztvevőre számítanak.    

A BringaMánia Rallyn családok, baráti társaságok különböző kerékpáros feladatokat oldhatnak meg a Városligetben, térkép segítségével. Pár száz méterrel arrébb, a Népstadion melletti Millenáris Velodromban – mely Európa egyik legrégebbi stadionja – triál, művészi kerékpár, egykerekű, freestyle és bringafoci bemutatókat szerveznek. A bajnokokkal felálló hazai pályás élvonal a környező országok legjobbjaival, nemzetközi versenyen mérkőzhet. A nap folyamán rekorddöntésre is sor kerülhet.

A gyermekek a BringaSuliban közlekedésbiztonsági pályán gyakorolhatnak, részt vehetnek a Merida gyermekversenyen és rajzpályázaton; várja őket ugrálóvár, arcfestés, biciklifestés. Szerepel a programban egykörös amatőrverseny, expó és kiállítás, kerékpár-alapanyagot használó kézműves vásár, autóhúzás, egyhelyben álló és szerelőverseny, görgőzés, divatbemutató és gyermekkoncert, melyen a Zabszalma zenél. Meg lehet majd próbálni kerékpáralkatrészekből hangszereket készíteni; a kilátogatók megismerkedhetnek a hazai kerékpáros és baleset-megelőzéssel foglalkozó szervezetekkel vagy akár egyedi kerékpárokat tesztelhetnek – mondta elöljáróban Eisenkrammer Károly, a McDonald’s BringaMánia Nap főszervezője, akinek személyéhez versenyző korából, a Millenárison megszerzett megannyi bajnoki cím köthető.

Teljes program: http://www.kerekparinfo.hu/bringamania-nap/teljesprogram

Forrás: kerekparinfo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s