Női Kézilabda, KEK-döntő: Tiltakozik a Fradi!

Az FTC női kézilabda csapatának vezetősége sajtóközleményt adott ki.A hazai pályán 34-29-es előnyt szerzett FTC-Rail Cargo Hungaria szokatlan körülményekkel is szembesülni kényszerül a női kézilabda Kupagyőztesek Európa Kupája döntőjének vasárnapi, spanyolországi visszavágója előtt. Az ellenfél, a Mar Alicante együttese ugyanis kommunikációjában még mindig a május 8-i, dabasi mérkőzésre helyezi a hangsúlyt, a különféle fórumokon többször – az FTC-Rail Cargo Hungaria számára érthetetlenül, indokolatlanul – ismételgetve, mennyire elégedetlen volt a fehérorosz játékvezetőkkel, és milyen aggályokkal várja Alicantéba a ferencvárosi szurkolókat.

A spanyol rivális, ígéretével ellentétben, nem is hozta magával Magyarországra az FTC-t megillető belépőjegyeket a visszavágóra, sőt, közzétette, hogy azokat csak május 14-én, szombaton 16.00 és 19.00 óra között árusítja a mérkőzés helyszínén. Az FTC-Rail Cargo Hungaria vezetősége ezt határozott kritikával illette, és ellenvéleményét a kontinentális szövetséghez, az EHF-hez is eljuttatta, bizonyára mindennek hatására hosszabbították meg a jegypénztárak nyitva tartását vasárnap 11 óráig.

Ezt követően a rendezők senkit nem engednek be a csarnokba, ezért arra kérjük drukkereinket, hogy 11 óráig foglalják el a helyüket, és kulturált, sportszerű szurkolással buzdítsák csapatunkat, elviselve a kellemetlenségeket, még az esetleges provokációt is. Mert az előzmények alapján sajnos azt sem tartjuk teljesen kizártnak.

Az alicantei találkozó 12.30-kor kezdődik, a Digi TV egyenes közvetítése mellett 13.35-től a Kossuth rádió is élőben tudósítja a helyszínről a KEK-döntő hajráját.

Tisztelettel:
FTC Női Kézilabdasport Kft.
Kökény Beatrix, Hemela Zsolt
ügyvezetők

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s