Kubatov Gábor: “Nehéz döntés volt”

(Kárpáti Balázs/sportmenu.hu)

Az FTC elnöke a facebbookon írt az FTC és a PLER egyesüléséről.

Kubatov Gábor részletesen beszámolt milyen helyzetben volt az FTC férfi kézilabda csapata, ezután két lépés előtt volt előttük. Íme a részletek:

A férfi kézilabda szakosztály súlyos adósságspirálba keveredett. A szezon végére 40 millió forintnyi tartozása keletkezett az üzemeltető kft-nek, mely hónapról hónapra folyamatosan nőtt. A Club nem állt olyan anyagi helyzetben, hogy ezt a hiányt egy az egyben átvállalja, kifizesse a férfi kézilabda szakosztálynak, ami ráadásul tartósan veszteségesen üzemelt. Ezért két út állt előttünk:

1. felszámolják a férfi kézilabdánkat, szakosztályostul, mindenestül, a játékosokat és a szakmai stábot szélnek kell eresztenünk.

2. fúzióra lép az FTC Kézilabda Szakosztály és a PLER, és együtt próbáljuk előteremteni a működéshez szükséges költségeket (s a szakosztály ezzel nem szűnt meg!)

Nehéz döntés volt, de a legfőbb célunk az, a férfi kézilabda bajnokságban megtörjük a Szeged és a Veszprém egyeduralmát, s egy stabilan működőképes, bajnokesélyes férfi kézilabdacsapatot hozzunk létre.”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s