Madár a Rocky lépcsőn edzett

Erdei Zsolt - Rocky után szabadon (Fotó: Erdei Zsolt Menedzsment)

Erdei Zsolt ökölvívó amerikai idő szerint szerdán délelőtt a Philadelphia Museum of Art lépcsőjén edzett, amely a híres Benjamin Franklin sugárút végén található. A hely arról nevezetes, hogy itt forgatták a hatalmas kasszasikerű Rocky film lépcsőzős jelenetét, melynek a parkban felállított Rocky Balboa szobor is emléket állít.

A feladat 10 menetes intervall edzés elvégzése volt, melyet Madár Klink Zoltán erőnléti edző szerint nagyon jó eredményekkel teljesített. Mind a helyiek, mind a turisták érdeklődve fürkészték a szobornál bemelegítő, majd a lépcsőn elszántan izzadó sportolót. Amint megtudták, hogy kétszeres világbajnok ökölvívóról van szó, egyből fényképezőgépet ragadtak, és bőszen kattingatni kezdtek. Zsolt ezt követően szabadprogramot kapott, így pihenéssel, olvasással, illetve városi sétával pihent rá a másnapi sparringozásra.

Erdei Zsolt: „A reggeli lépcsőzés jól sikerült, de azért érződött rajtam, hogy éjjel magamhoz képest is kevesebbet aludtam. Fáradt voltam, és túlságosan fülledt meleg volt a levegő. Ennek ellenére – még ha izzasztóra is sikerült – jól ment az edzés. Ráadásul még ki is találtam egy új edzéselemet, nevezetesen amikor Zogával talicskában megyek fel a lépcsőn. Ez neki és nekem is nagyon teszett, úgyhogy beépítjük a programba. Hosszú ideje tart már a felkészülési időszak, így nem csoda, ha már vágytam egy kis szabadprogramra, laza délutánra. Eldöntöttem, hogy a szobámban fogok pihenni, illetve olvasok, mert az kikapcsol. Estefelé pedig elnézek egy kicsit vásárolgatni, sétálni Philadelphia utcáin.”

Képek:
Vodpod videos no longer available.

Erdei Zsolt Menedzsment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s