Szimpátiatüntetés zajlott le hétfőn a Pécs 2010 mellett

Pécs főterén, a Széchenyi téren körülbelül 2-300 fős tömeg gyűlt össze hétfőn délután és kedvenc női kosárlabda-csapatuk, a Pécs 2010 mellett tették le a voksot – számolt be a bama.hu.

Kosárlabda-palánkokat állítottak fel, előkerültek a labdák is, és felirataikkal, rigmusaikkal, dobszólamaikkal Iványi Dalmáékat éltették. Városi összefogást sürgettek az együttes jövője érdekében, és elítélték a széthúzást, ami nem vezet semmire.

„Ne dobjátok a kukába a 22 aranyat! Euroligát akarunk! Nem kérünk az önkormányzati többségből!” – ez állt a drapériákon, amelyet a hozzávetőlegesen ötvenes létszámú B-közép feszített ki. Ezután a törzsszurkolók és a csapatal rokonszenvezők a Városháza elé sétáltak, ahol egy nagy fekete-fehér lobogót kifeszítve békés keretek között tovább tüntettek, majd a szimpátiatüntetés idővel befejeződött.

A bama.hu információja szerint dr. Páva Zsolt, Pécs polgármestere tárgyalt Göbl Gáborral, akit az állítólag hamarosan megalakuló, a női kosárlabda-csapatot irányító gazdasági társaság – ahol az önkormányzat lenne a többségi tulajdonos – vezetőjének szemeltek ki. Göbl menedzser, korábban a soproni NB I-es futball-, majd a Soproni Postás szintén női kosárlabdacsapatának volt az ügyvezetője. A találkozás hírét a városháza és Göbl is sem megerősíteni, sem megcáfolni nem akarta.

Ezután délután Iványi Dalma a kiváló kosárlabdázó nyílt levelet tett közé, a bama.hu-n, amit itt lehet elolvasni.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s