Erdei Zsolt Amerikában – Első nap Atlantic Cityben

A szülinapos Madár (Fotó: Erdei Zsolt Menedzsment)

Erdei Zsolt kétszeres profi világbajnok ökölvívó hétfőn átköltözött Atlantic Citybe, hogy megkezdje az extrém hosszúra nyúlt 20 hetes felkészülésének utolsó hetét a szombati, Byron Mitchell elleni mérkőzésre. Főhadiszállása a Caesars Palace, amely zárt összeköttetésben van a Bally’s Hotellel, ahol Fritz Sdunek segítségével az iskolázásait végzi. Már a megérkezés estéjén folytatódott a munka egy feszes iskolázással, majd este egy kiadós séta várt a bajnokra.

„Örülök hogy itt vagyunk már Atlantic Cityben, jó érzésekkel térek ide vissza. Már este megtartottuk az első iskolázást is AC-ben, és tettem egy kiadós sétát az óceánparton, amire már rég vágytam. Engem mindíg feltölt az óceán közelsége, a hullámok moraja. Mostantól megkezdődik az utolsó hét nagyon koncentrált munkája, amelyben viszont a mentális felkészülés még kiemeltebb helyen szerepel.”

 

Erdei egy Camarrót kapott születésnapjára!

A kedd reggel emlékezetesen indult Erdei Zsolt számára, ugyanis a menedzsment pár kedvességgel, tortával és otthonról hozott jelképes ajándékokkal készült a  világbajnok 37. születésnapja alkalmából.

Madár kapott egy Rocky-indulót játszó képeslapot, egy 2010 Camaro autómodellt, illetve egy gyümölcsotrtát, amely a 19. hét után az első „édes bűnözés” volt a számára. A Heaven Street Seven zenekar megtudta, hogy Madár különösen szereti a zenéjüket, ezért egy személyre szóló, szülinapi gratulációkkal ellátott dedikált válogatás albumot küldtek a bajnok számára. Madár barátja, és az Erdei Zsolt horgász baráti kör alapítója, Orlik Zoltán, valamint Mende polgármestere, Kaszanyi József pedig egy dedikált csoportképet küldött, amely egy életmentő defibrillátor gyűjtésére szervezett karitatív horgászversenyen készült, ahol Madár a felkészülés miatt nem tudott jelen lenni.

„Nagyon jólesett ahogy a barátaim ilyen meglepetés szerűen felköszöntöttek. Úgy indult a reggel ahogy szokott, gyülekeztünk, hogy megyünk reggelizni. Aztán az asztalnál egy gyertyákkal teletűzdelt gyümölcstorta fogadott, sok-sok meglepetéssel körberakva. Már régóta vágyom egy Camaro sportautóra, ezért sokszor viccelünk azzal, hogy mikor kapok egyet. Hát, most kaptam, igaz én majd egyszer egy nagyobbat szeretnék – nevet Zsolt. Ezúton köszönöm a CD-t a Heaven Street Sevennek, hogy megleptek ezzel a kedvességgel. Magyarország egyik legjobb bandájának tartom őket, és szinte kívülről fújom az összes számukat, sőt, egy-kettőt még a fiam, Viktor is. Nagyon szeretem, és már hiányzott, hogy nem tudtam hallgatni. Jól esett Orlik Zoli barátom által küldött csoportkép is, hiszen nem tudtam jelen lenni azon a jótékonysági kupán, amelyet mi kezdeményeztünk egy életmentő újraélesztő készülék megvásárlására. Köszönöm, hogy ilyen sokan gontoltak rám, ez jólesik, és további erőt ad.”

Képek:

Vodpod videos no longer available.

 

Erdei Zsolt Menedzsment

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s