Centenáriumi póló a Szőnyi úton a válogatott sikerével

A centenáriumát tartó BVSC férfi pólós “vegyescsapata”, vagyis több korosztályt átfogó gárdája és az olimpiai bajnoki címvédő vízilabda-válogatott találkozója jelentette a csúcspontját a 100. évfordulós ünnep csütörtöki sportprogramjának a Szőnyi úton.

A vasutascsapat jó félház előtt fogadta Kemény Dénes legénységét, amelyet ezúttal a szövetségi kapitány egyik segítője, Mátéfalvy Csaba irányított. A hazai “all-sztárok” társasága és a nemzeti gárda valóban nagyon barátságos jellegű mérkőzést vívott, már csak azért is, mert a 90-es évek négyszeres bajnok együttesének mestere, Gerendás György gardírozta alakulatot a válogatott vb-re készülő bő keretének néhány BVSC-s múltú játékosa is erősítette, így a két kapus, Szécsi Zoltán és Nagy Viktor, továbbá Gór-Nagy Miklós.

Az első gólt nem kevés idő elteltével, az első negyed vége felé a válogatott szerezte meg, méghozzá a háromszoros olimpiai bajnok Kiss Gergely révén, s az egygólos előny később nemcsak kitartott, de meg is duplázódott az ünnepi pólós randevú végére: győzött 12-10-re a válogatott.

(MTI)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s