Next Generation Hungary – harsewinkeli vonatozás

A Stefano Favaro által menedzselt Next Generation Hungary csapatának két fiatal versenyzője, Tomes Patrik #51 és Babonics Márkó #52 ismét elkápráztatta a tapasztalt mezőnyt a Német ADAC bajnoki sorozat 3. fordulóján Harsewinkelben.

A több mint 1300 km-es éjjeli utazást, és a korai kelést egy edzés etap majd egy időmérő követte, ahol Patrik a 13., Márkó pedig a 18. pozíciót szerezte meg.  A srácok két fantasztikus versenyen is remekeltek.  Az elsőn Márkó a 13. helyen végzett, Patrik pedig a 6. helyet szerezte meg. A második megmérettetésen a srácok szintén az élbolyban motorozva, szinte vonatozva értek célba rengeteget előzve, fiatal koruk ellenére férfiasan küzdve. Márkó 3 hellyel előbb végezve a 10.-ként végzett, Patrik pedig stabilan tartotta a 6. helyet.

Patrik a verseny vége előtti 5. körben korát meghazudtoló profizmussal, döbbenetesen szűk helyen úgy előzte meg a 6. helyen motorozó Geitnert, hogy motoridomjaik is összecsattantak.

Márkó: “Szoros küzdelem volt, folyamatosan előzgettük egymást – hihetetlenül jó volt!”

Márkó (Fotó: NGHSE)

 

 

 

 

 

Patrik: “A leggyorsabbak között motorozva küzdöttem a 6. helyért, Geitnerrel keményeket csatáztunk – ezt szeretem!”

Patrik (Fotó: NGHSE)

Chrobák János: “Most nem tudtam a csapattal tartani, de folyamatosan követtem az eseményeket és szurkoltam a srácoknak. Szuper eredmény! Gratulálok!”

Tütős Zoltán: “Alighogy fe leszmélünk az előző versenyen szerzett tapasztalatokból, máris jön a következő, és alig van idejük a srácoknak feldolgozni a tanultakat. Büszkék vagyunk rájuk – emberfelettit teljesítenek!”

Stefano Favaro: “Patrik és Márkó ismét kivívta a német mezőny minden tiszteletét. Dacolva az utazás fáradalmaival, ezúttal is elvárásaink felett teljesítettek – mérhetetlenül büszke vagyok rájuk!”

Forrás: Faster Management

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s