Luxemburgban edzett az Egervári-keret

Egervári Sándor szövetségi kapitány ma délután már a holnapi mérkőzés helyszínén, a Josy Barthel Stadionban tartotta meg a válogatott soros edzését – számolt be az mlsz.hu.

A válogatott a tervezett időpontban érkezett meg Luxemburgba, majd elfoglalta szálláshelyét, amely a városközponttól távolabb, egy csendes hotelben található. A délutáni edzésre szép számmal kilátogattak a helyi magyar kolóniai tagjai is, és a tréning elején húsz magyar kisgyerek együtt gyakorolhatott a válogatott játékosokkal.

A keretből mindenki egészségesen várja a kezdőcsapat kihirdetését, amire holnap, a délelőtti átmozgató edzést követően kerül sor.

Az edzés előtt Egervári Sándor és Szabics Imre vett részt a válogatott sajtótájékoztatóján. A szövetségi kapitány elmondta: az elmúlt napokban rendkívül elégedett volt a kerettagok hozzáállásával.

– Példaértékű, hogy a futballisták nem a szabadságról álmodoztak, senki sem érezte nyűgnek, hogy a szezon végén a válogatott rendelkezésére kell állnia. Ezt jelzi, hogy a keddi fakultatív edzésen is szinte minden futballista részt vett. Hasznosan teltek a napjaink Telkiben, úgy érzem, mindenki kellően felpörgött a ránk váró feladatok előtt – fogalmazott Egervári Sándor.

Szabics Imre hozzátette: a korábbi válogatottbeli élményei után kellemes meglepetés volt számára, hogy milyen kiváló közösség alakult ki a csapaton belül.

– Jó volt látni, hogy nagyon együtt van a társaság, még a sérültek is többször kilátogattak Telkibe a csapathoz, hamar kiderült számomra, hogy egészen remek közösségbe csöppentem – fogalmazott Szabics, aki 2003-ban éppen Luxemburg ellen mutatkozott be a válogatottban, és akkor két góllal járult hozzá az együttes 5-1-es sikeréhez. – A korábbi csapattársak segítettek a minél gyorsabb beilleszkedésben, de sokat beszélgettem azokkal is, akiket eddig még nem ismertem az együttesből, és csak pozitívan nyilatkozhatok a fogadtatásomról. Nagyszerűen érzem magam a válogatottnál, minden erőmmel azon leszek, hogy a csapat megnyerje a soron következő mérkőzéseit.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s