Csikai Bence mindenkit lepipált Szekszárdon

Csikai Bence (Fotó: Hell)

Június első szombatján izgalmas programban volt része annak, aki kilátogatott a Szekszárdon rendezett Park Opening Jam extrém fesztiválra.

Június 4-én délelőtt a bmx, roller és gördeszka amatőr és profi kiválóságai mérhették össze tudásukat hazánk legújabb skate parkjában. A mezőnyben képviseltette magát a XTR-roller legeredményesebb hazai versenyzője, a Hell Racing Team ridere, Csikai Bence is, aki minden eddiginél gyorsabban zsebelte be az első helyezést: a zsűri már a közös produkcióknál, az ún. „jam”-ben neki ítélte a győzelmet.

A 15 éves Csikai Bence nem hiába utazott Egerből egészen Szekszárdig a hétvégén, XTR-roller tudását alig pár perc alatt első helyezéssel jutalmazta a zsűri. Bence két trükkje már a „jam”-ben olyannyira lenyűgözte a bírákat, hogy a továbbiakban szokásos egyéni produkcióknál már csak a mezőny többi tagját versenyeztették. Bence így még egy rövid öröm-rollerezéssel megünnepelte újabb sikerét, majd a pálya mellől szurkolt vetélytársainak a „hazai” pályájához, az Egrixhez hasonló szekszárdi skate parkban.  Legújabb trükkjét, amelyet eredetileg ezen a versenyen tervezett bemutatni, így nem láthatta a két-háromszázas nézőközönség, de ahogy megtudtuk tőle, nem kell már sokat várni rá: „Úgy terveztem, hogy hétvégén előrukkolok az újabb trükkömmel, de miután a zsűri viszonylag hamar, már a jam folyamán kihirdetett győztesnek, úgy gondoltam, inkább várok még vele. A legközelebbi versenyt körülbelül egy hónap múlva rendezik meg, és gyanítom, ott nagy szükség lesz az újításra, így mindenképpen bemutatom majd, mit gyakoroltam olyan keményen az elmúlt hetekben! Több indulóra, erősebb mezőnyre, nagyobb harcra számítok. Így ráadásul még van egy kis időm gyakorolni, és reményeim szerint még nagyobb magabiztossággal állhatok majd a félcső tetejére.”

Bence az iskola befejeztével az eddigieknél még több időt szánhat kedvenc időtöltésére, ugyanis június 20-tól egy bentlakásos extrém sport-táborban vesz részt Miskolcon. Az öt napos eseményen az egri sportoló nem csak saját tudását csiszolgathatja majd, hiszen az „utánpótlás” okítását is feladatául választotta.  A tábor öt napjára összesen mintegy két-háromezer extrém-sport rajongót várnak a szervezők.

Hell Energy Magyarország

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s