Két csatárral támadunk San Marinóban

Egervári Sándor holnap hirdet kezdőcsapatot San Marino ellen, de azt már elárulta, hogy változik a felállás, és az együttes összetétele is a luxemburgi mérkőzéshez képest – írja az mlsz.hu.

Válogatottunk a déli órákban érkezett meg a keddi, San Marino elleni Eb-selejtező helyszínére, pontosabban a miniállám közelében fekvő olaszországi Monte Colombo falu melletti elszigetelt, csendes szállodába. A megérkezést ebéd követte, majd az esti edzésig pihenő szerepelt a programban.

A tréninget egy sajtótájékoztató előzte meg, amelyen Egervári Sándor mellett Koman Vladimir válaszolt az újságírók kérdéseire. A szövetségi kapitány elmondta: a pénteki felkészülési mérkőzésen nem mindenben valósultak meg az előzetes elképzelések, de éppen azért választottuk ellenfélként Luxemburgot, hogy a holnapi riválishoz hasonló felfogásban futballozó, a játék rombolására berendezkedő csapattal szemben tudjunk készülni. Egervári Sándor elárulta: két csatárral állunk fel holnap San Marino ellen, de a középcsatárok számából nem érdemes kiindulni, mert támadásban nemcsak az ékeket kell figyelembe venni, hanem a szélsőket és a visszavont támadókat is.

Koman Vladimir megvédte a csapatot a múlt heti kritikákat követően, és elmondta: bár valóban nem tudtunk végig jól teljesíteni Luxemburgban, a lehetőségek megvoltak a nagyobb különbségű sikerhez, akár már a szünetben 3-0-ra vezethettünk volna, és ha a helyzetkihasználásunk jobb, most jóval elégedettebb lenne a közvélemény. A középpályás hozzátette: nem írná alá “látatlanban” az 1-0-ás győzelmet, mert szeret futballozni, le akarja játszani a keddi találkozót, és bízik benne, hogy ennél nagyobb különbségű lehet a siker. Ugyanakkor nem a gólok száma, hanem a három pont begyűjtése a legfontosabb, ezért akkor is meg kell becsülni a győzelmet, ha azt esetleg a kilencvenedik percben szerzett góllal éri el a csapat.

A kora esti egyórás edzésen szokás szerint a labdáé volt a főszerep, a tréningen nem vett részt Lázár Pál, akit hőemelkedése miatt pihenésre ítélt dr. Szilágyi György csapatorvos. Egervári Sándor holnap délelőtt, a közös sétánál hirdeti ki kezdőcsapatát, amelyről egyelőre annyit árult el, hogy több poszton is változik majd a luxemburgihoz képest.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s