Next Generation Hungary – Tomes Patrik ascherslebeni hatodik helyezése

(Faster Management)

Viharos csütörtök éjjeli napon készülődött a Right Gurad Racing Team junior csapatának tagja, Tomes Patrik 51# és kis csapata, hogy elinduljon a németországi Ascherslebenben megrendezésre kerülő ADAC Mini Bike Cup 4 fordulójára. Stefano Favaro menedzser csapata ezen a hétvégén ugyan foghíjasan, Babonics Márkó #52 nélkül szerepelt, de ismét nekivágott az hosszú útnak, hogy tanuljon és bizonyítson.A pénteki napon Tomes Patrik a hirtelen jött fullasztó meleggel küszködve, felnőtteket meghazudtoló tudatossággal és kitartással készült a szombati versenynapra. A délutáni 4 edzés etap során a cél a lehető legtökéletesebb áttétel, és beállítás megtalálása volt.

A szombati edzés már megnyugtatóan igazolta, hogy a pénteki beállítások alkalmasak arra, hogy Patrik benne legyen az első nyolcban. Szoros időmérőt követően Patrik a 6. helyre kvalifikálta magát, amit a német szervezők is komoly elismeréssel nyugtáztak.

Mindkét versenyen a tökéletes rajtot követően Patrik a 4. és az 5.-ik helyért harcolt, de a jelenlegi technikai háttér sajnos nem tette lehetővé, hogy ezeket a pozíciókat megtartsa. Mindemellett a kiélezett, és a szoros befutókat követően Patrik minkét fordulón a 28 versenyzőből a 6. helyen végzett.

(Faster Management)

Tomes Patrik: „Nagyon boldog vagyok, hogy a 6. helyen végeztem. Fullasztó meleg volt, minden egyes megtett méterért meg kellet küzdenem, de nagyon élveztem!”

Babonics Márkó: „Gratulálok Patriknak, szuperül versenyzett! A következő alkalommal újra együtt küzdünk!”

Chrobák János: < span style=”font-style: italic;”>„Az ascherslebeni versenypálya nagyon technikás, és kivételesen jó tudást igényel, hogy valaki jól szerepeljen. Kiváló eredményt ért el Patrik, gratulálunk!”

Tütős Zoltán: „Igazán kivételes verseny volt, Patrik végig a 4. és az 5. helyekért küzdött! Behozzuk a technikai lemaradásainkat és biztos vagyok abban, hogy meglesz a gyümölcse az igyekezetünknek. Gratulálunk Patriknak!”

Stefano Favaro: „A 28 versenyzőből 9 nem futotta meg a limitet, azaz a 110%-ot, ami jól mutatja, hogy milyen nehéz a versenypálya, és milyen kivételeset teljesített Patrik. Bravo! Bravo! Gratulálok!”

Forrás: Faster Management

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s