Győri Ugrógála: Roman Novotny olimpiai döntős is indul a versenyen

A pekingi olimpián nyolcadik helyen végzett cseh Roman Novotny is indul távolugrásban szerdán a 9. Győri Ugrógálán.

Június 8.-án, szerdán kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a hagyományos Győri Ugrógála – olvasható a Magyar Atlétikai Szövetség honlapján.  A rendezők négy versenyszámban: női és férfi távol- és hármasugrásban várják a legjobbakat a Dózsa Sporttelepére. Az értékes díjakért számonként nyolc ugró szállhat harcba.

A szervezők reményei szerint a jó versenyek mellett a hangulatról – mint ahogy az előző években is – ritmusos zene, Igaz Bálint  műsorvezető és a szurkolók gondoskodnak. Az eseményt a hagyományoknak megfelelően gulyásparti zárja. A gálán a világversenyek szintjeiért is várhatóan a maximumra törekszik a hazai élvonal.

Távolugrásban Bánhidi Bence és Ecseki Dániel rangos ellenfelet kap a cseh Roman Novotny személyében/821 cm.

A hölgyek hasonló számában tervezi részvételét Ajkler Zita, aki találkozhat a tavalyi győztessel, a nagyváradi Cornelia Deiac-al/ 670 cm.  Női hármasugrásban pályára lép a székesfehérvári színekben versenyző hazai bajnok Babos Rita/13,62 m, akinek két cseh hölgy, Lucie Májková/13,15 m és Barborá Lacigová/13,13 m megnehezítheti a dolgát.

A férfiaknál a tavalyi győztes romániai Lénárt Norbert/15,95 m idén is felveszi a küzdelmet a hazai legjobbakkal. A dobogósok minden versenyszámban pénzdíjban részesülnek.

Az elmúlt évek sikeres versenyeinek köszönhetően az idei gála megrendezésében is segítséget vállalt Győr Megyei Jogú Város Sportosztálya, hogy a Megyei Atlétikai Szövetséggel   és a Győri Atlétikáért Alapítvánnyal  karöltve ismét színvonalassá tegye az eseményt. A verseny fővédnöke Borkai Zsolt  Polgármester, MOB elnök.

További támogatók: Rábalux Kft., Oxigen Media Kft., Security Patent Kft., TioPepe étterem, Margaréta Virágüzlet, Rabina Gold Kft., GYŐRSZOL, Openhouse, Honda Flick Kft., Com-Ron Kft.

Az esemény 14:45 órakor kezdődik.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s