Javultak Overdose esélyei

Nemcsak az angol bukmékerek, a fogadók is bíznak Overdose-ban – írta pénteken a pannoniaoverdose.hu a keddi, Royal Ascot-i futam előtt, ahol a magyar csodaló is szerencsét próbál.

A szerdai törléseket követően ismét változtak a fogadóirodák által kínált oddsok, Overdose már feljött a negyedik-hetedik helyre. Győzelme esetére a legkevesebbet, 10-szeres pénzt a boylesports, míg a legtöbbet, 16-szoros összeget a PaddyPower kínál, összességében pedig a korábban, kilenc fogadóiroda oddsai alapján számított 18,4-es átlaga mostanra 13,5-re javult.
A honlap azonban megemlítette: nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ez az előrelépés elsősorban annak tudható be, hogy három olyan lovat is töröltek azóta a mezőnyből, amely korábban még előtte volt ebben a sorban.
A fogadók bizalma ugyanakkor töretlen. A Racing Post honlapján nemrég arról kérdezték a látogatókat, ki nyeri a King’s Stand Stakest, és Overdose-nál csak a Temple Stakes elnevezésű viadal friss nyerőjét, Sole Powert várják többen az első helyre. A szavazáson a magyar mén bőven maga mögé utasította a roppant magas színvonalú ausztrál versenyeken kiválóan szereplő Star Wittnesst és az Amerikában nemrég 1000 méteren 54 mp-es időt repesztő Bridgetownt is.
Overdose kedden 8-as számmal fog futni, de hogy melyik startboxból indulhat, az csak a hétfői sorsoláson dől el, miként az is, hogy a jelenlegi 21 fős mezőnyből lesznek-e még további visszalépők.

A magyar ló legutóbb május 21-én versenyzett, és hetedik lett a Temple Stakesen.

(MTI)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s