Íme a szomorú reakció a német vereség után

Nyilatkozatok a szombati magyar-német kézilabda világbajnoki-selejtezőt követően

Borkai Zsolt, a MOB elnöke:
“Nagyon szurkoltunk a csapatnak, de nem sikerült. A németek jobbak voltak. Sajnos, most egy csapatunk kiszállt az olimpiai versenyből, pedig bíztunk benne, hogy a női kézilabda-válogatott ott lesz Londonban. Remélem, a sportágat vagy a szakágat ez a vereség nem veti vissza évekre. Bízom a férfi válogatottban!”

Sinka László, a magyar szövetség leköszönő elnöke:
“Az biztos, hogy új korszak kezdődik, hiszen a válogatott 1993 óta minden világversenyen ott volt, többek között négy olimpián. Sajnálom, hogy nem sikerült túljutni a németeken. És azt is sajnálom, hogy sokan nem az összefogásért dolgoztak, hanem széthúzást erősítették, és zavart okoztak.”

Ferling Bernadett:
“Reméltem, hogy tudok segíteni, de nem sikerült. Egyszerűen a németeknek minden bejött. Jobban védekeztek, mint mi, jobban támadtak, és a kapusuk is remek napot fogott ki.”

Herr Orsolya:
“Iszonyúan fáj, hogy nem jutottunk ki a vb-re, és még a londoni olimpián sem játszhatunk. Amit a kapuból éreztem, hogy a németek jönnek és jönnek, lőnek, mert a védekezésben sok labdát szereztek. Nálunk meg nem volt folyamatos a játék.”

Bulath Anita:
“Nagyon keményen védekezett a német csapat, és az átlövéseket leszedték, leblokkolták. Szörnyű volt belülről átélni és látni, hogy lassan elmegy a meccs, és hiába küzdöttünk, nem ment.”

Szamoránsky Piroska:
“Eleinte még tudtam labdát kapni a védőfalban, de mivel az átlövéseink nem jöttek be, ezért rám is többet tudtak figyelni, és így lassan én is adós maradtam a gólokkal. Borzalmas érzés, hogy a következő két világversenyt, a vb-t és az olimpiát csak tévén nézhetjük.”

(MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s