Szima Gábor: A bajnoki cím megszerzése reális cél, a dobogó viszont kötelező

A DVSC-TEVA elnöke a célokról és az erősítésekről is beszélt a klub honlapján.

A DVSC-TEVA elnöke úgy gondolja, a bajnoki cím megszerzése reális cél, a dobogó viszont kötelező.  Szima Gábor az elmúlt egy évet értékelve, így fogalmazott: “a játékosállományunk alapján és a biztos anyagi helyzetet figyelembe véve – ami nem volt elmondható több előttünk végző klubról – mindenképpen oda kellett volna érnünk a dobogóra. El kell ismernünk, hogy a fehérváriaknak ebben az idényben erősebb volt a keretük, de utánuk – ezt a futballban dolgozó szakemberek is elismerik – a Debrecen következett.”

A klub anyagi lehetőségeiről is szóba került. “A klub anyagi helyzete nem engedi meg, hogy négy-ötszázezer euróért játékost vásároljunk. Van Magyarországon olyan csapat, amely ezt megteheti, sajnos a DVSC-TEVA jelenleg még nincs ebben a helyzetben, ezért mindenképpen kell tesztelésre érkező labdarúgókkal is próbálkoznunk. Tény, nem járunk mindig sikerrel, nem lehet azt mondani, hogy sorozatban gyémántot találunk, de azért jó néhányan kerültek Debrecenbe próbajáték alkalmával. Olyanok, akik végül értékes futballistái lettek a klubnak, alapemberekké váltak. Például Ibrahim Sidibe, Dajan Simac és Adamo Coulibaly próbajáték révén, átigazolási díj fizetése nélkül kerültek hozzánk, és hasznos tagjai lettek a csapatnak. Érkezhetnek tehát próbajátékosok, csatár és támadó középpályás pozícióba.” – mondta el Szima Gábor.

Végül a klub elnöke kihangsúlyozta jövőre sem változnak a célok. “Az elmúlt kilenc évben elért eredmények alapján nem tűzhetünk magunk elé más célt, mint a bajnoki címért való versenyfutást. A nemzetközi kupában való indulás jogának megszerzése kötelező, de a bajnoki cím is reális célkitűzés.

Bővebben itt olvashatod el.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s