Fradi: Vidovic biztosan, Lisztes érkezhet, két brazil próbálkozó

Felgyorsultak az események a zöld-fehéreknél.

Csütörtökön a SporTV vendége volt, Orosz Pál, az FTC Zrt vezérigazgatója. A cégvezető több fontos dolgot elmondott: Milos Vidovic megállapodott a klub, a pénteki nanpon érkezik egy brazil támadó. “Már leadtuk a listát az első EL fordulóra, vasárnap indulunk Nyonba a sorsolásra. Idejekorán elkezdtük a tárgyalásokat, jó igazolásokat hajtottunk végre. Grúz, Jovanovic, Vidovic és Otten a mienk, holnap jön egy újabb brazil csatár. Vannak még anyagi gondok de jó irányba haladunk. A fizetéseket teljesen rendeztük, a prémiumokat nem, erre garanciát vállaltunk, hogy hetedikéig kifizetjük. Vannak cégek amelyikkel megállapodtunk már. Amint befejeződik az átvilágítás, akkor bejelentjük azokat a szponzorokat akikkel megállapodtunk. Már tudunk számolni pénzekkel, most jön be a Tv pénz is. Nagyon nehéz volt a munka eleje, most már kicsit könnyebb a helyzet. Az APEH pénz még a levegőben lóg, onnan egyelőre nehéz visszakapni ezt az összeget. Én nyugodt vagyok a múltat le kell zárni de van a jövő amit nagyon megterveztünk. Annyit tudunk költeni amennyi a rendelkezésünkre áll. Nem mi leszünk a leggazdagabb klub, de becsületes összegből gazdálkodunk majd. Az lenne az egészséges ha a szakosztály a klubhoz kerülne, tehát a klub lenne a tulajdonosa a Zrt-nek. Vannak olyan dolgok amire nem számítottunk, ilyenek a jogdíjak például. Olyan premizálási rendszert állítottunk fel, amiben a fizetések nem magasak, de a prémiumok igen azok a helyezéstől függenek.

A 21 éves szerb középpályás az FK Olimpik Sarajevo játékosa volt, ahol lejárt a szerződése, így ingyen érkezik az Üllői útra.

A Blikk információja szerint egy korábbi kedvenc, Lisztes Krisztián visszatérhet a Fradihoz. A hírek szerint 1+1 évre. Orosz Pál, a DigiSporton, ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s