Világjátékok: Szemlebizottság érkezik Magyarországra

Július végén Budapestre és Gödöllőre látogat a Világjátékok Nemzetközi Szövetségének (IWGA) delegációja – adta hírül a nssz.hu.

A szemlebizottság véleménye jelentős szerepet játszik a 2017-es Világjátékok helyszínének kijelölésében. Budapest és Gödöllő közösen pályázott az olimpián kívüli sportágak közös versenyének 2017-es megrendezésére.

Az írásos anyagot a kandidáló Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) már eljuttatta a döntéshozóknak, melyet ezekben a napokban elemeznek az IWGA munkatársai. Július 27-én és 28-án Ron Froelich, az IWGA elnöke és Joachim Gossow, a szervezet ügyvezető igazgatója Budapestre érkezik, hogy a helyszínen tájékozódjon a tervekről és a feltételekről.

– A pályázati tematika mentén beszélgetünk majd elképzeléseinkről az IWGA vezetőivel – árult el részleteket a várható programról Szántó Éva, az NSSZ főtitkára. – A látogatás leghangsúlyosabb része természetesen a szállodák és a sportlétesítmények megtekintése lesz.

Budapest és Gödöllő mellett Fokváros, Wroclaw és Genova kandidált a 2017-es Világjátékok megrendezésére. Döntés ez év végén várható.

(Nemzeti Sportszövetség Sajtószolgálat)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s