Megújultunk!

Egy korszak befejeződött, és egy új kezdődik. A két éves (április 8-án volt) születésnapot követően két hónappal később örömmel számolunk be mindenkinek arról, hogy a Sportmenü végre megújult!

Manapság óriási szó, hogy egy fiatal sportoldal két éve talpon van és helytáll. Ebben a nehéz gazdasági helyzetben bizony nem volt egyszerű, de megérte. Hosszú és kitartó munka kell ahhoz, hogy a Sportmenü ott legyen, ahol lennie kell. A tartalom mellé kell egy megfogható és átlátható külcsín is.

A megújuláshoz vezető út eléggé nehézkes volt, hiszen ez egy másfél éves történet, ami június harmadik hetében végre befejeződik. Voltak napok, amikor megfordult a fejemben a befejezés gondolata, de szerencsére a barátok, s a kollégák biztattak engem, és örömmel számolhatok be Nektek, hogy új logót és ruhát kapott a Sportmenü. Sőt új tartalommal is bővültünk. Folyamatosan alkalmazkodunk az igényekhez.

Sok újdonság lesz a Sportmenün, például átláthatóbb és tematikus aloldalak jönnek. Ezeken kívül lesz Sport Shop, Fogadó Menü, és Életmód. Ami biztos, hogy megmarad, az az élő közvetítés rovatunk, a kibeszélő-show, továbbá helyszíni beszámolók, valamint interjúk is lesznek ezután is.

Reményeink szerint mind az olvasóinknak, mind a partnereinknek elnyeri a tetszését a megújult Sportmenü. A célunk és a munkánk ugyanaz maradt: hitelesen tájékoztatni, néha kritikusan rámutatni a problémákra, de a legfontosabb: támogatni a magyar sportot! Végül, ahogy a szlogenünkben is benne van: Sportmenü – a Te választásod.

Tehát, íme a megújult Sportmenü elérhetősége: www.sportmenu.net

Továbbra is tartsatok velünk!

Kárpáti Balázs
Főszerkesztő
2011. Június 20.

Megújultunk!” bejegyzéshez egy hozzászólás

Hozzászólás