Lukács Kornél Csucsu Belgiumban mondott köszönetet

Az ENSZ egy korábbi kezdeményezéséhez csatlakozva az FIA (a Nemzetközi Autósport Szövetség) május 12-ét az autósport FIA VOLUNTEERS DAY napjának nevezete ki.

A Sport&Events Management tájékoztatása szerint Ezen a napon a világ összes, az autósportban fontos tisztséget és beosztást végző segítőjének, a sportbíróknak, a gyorsbeavatkozóknak, a sportfelügyelőknek, a döntéshozóknak, az ASN munkatársainak és minden segítőnek köszönetet mondanak munkájukért a versenyzők a csapatok és az autósport rajongói.

Nyilvános megemlékezéseket tartottak ma a Spanyol Formula1, Formula2 GP, a Belga Rallycross VB, a monacói FormulaE az Osztrák Kamion EB és az FIA World Touring Championship (WTCC) Hungaroring-i versenyeken!

Lukács Kornél “Csucsu” és a csapat is részt vett a megemlékezésen Belgiumban a Rallycross világbajnokság soronkövetkező állomásán!

“Nagyon fontos munkát végez mindenki, aki az autósportban a versenyeken, a szervezésben és a versenyzők biztonsága érdekében dolgoznak, néha szinte már már erőn felül. Ezért fontos, hogy mindenki, aki versenyző és rajongó tisztában legyen azzal, hogy a háttérben milyen sok és komoly munka folyik egy futam megszervezésében! Köszönöm a csapat nevében is mindenkinek.” – üzenete Csucsu a mai nap végén!
A hétvégi versenyt a Spiler TV-n Czollner Gyula kommentálásában követhetik figyelemmel. #SplierTVMotorsportHD  #FIAVolunteersDay #WorldRX
GG RX TEAM Hungary csapat Háttérinformációk:
 
Ez év elején létrejött GG RX Team Hungary-t  Stefano Favaro, Team Manager és Gigi Galli, mint versenyző – csapatvezető hozták létre, a csapat Sportszakmai vezetője Cselényi Balázs. A magyar – olasz együttműködésben, Gigi Galli instrukcióival a Danisi Engineering által fejlesztett Kia Rio RX sikeres évét várják a két versenyzőjükkel.
Az autó  – A Kia Rio RX kifejezetten a Rallycross Supercar szabályai szerint lett építve, – négykerék-meghajtású, öt sebességes Kia Rio RX szekvenciális sebességváltóval, és egy 2.0 turbómotorral  rendelkezik, mely 600 LE -s és 800 Nm nyomatékot ad le.
A versenyzők – Az 1991-es születésű Lukács Kornél Csucsu, 2006-ban kezdte pályafutását Rallye versenyzőként, 2015-ben váltott Rallycrossra, majd a 2016-os évet újabb kihívásokkal kezdte, egy számára új autóval a Rallycross királykategóriájának Európa – bajnokságára nevezett. Felkészültségét és rátermettségét már az első fordulón bizonyította, ahol pontszerző helyen végzett Supercar kategóriájának addigi legjobb magyar eredményét beállítva nemzetközi szinten.
A Rallye világában „szárnyaló olaszként” becézett Gigi Galli nevéhez több évtizedes WRC tapasztalat és számos látványos megmozdulás fűződik.
Fotók: 
– Csoportkép World RX  (Csucsu második sor középen, zöld feliratos sapkában) – Paulo Maria / DPPI
– Portré: Sport&Events Management
Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s