Villámgyorsan borotválták meg Winklert

Villámgyorsan hajt el Winkler Róbert, autós újságíró mellett Herczig Norbert, MOL támogatott háromszoros magyar rallye bajnok a MOL új online reklámfilmjében. A rövid reklámfilm a MOL online csatornáin, és a MOL töltőállomásokon lesz majd látható.

Május elején egy közel húsztagú forgatócsoport kísérte el Winkler Róbertet és a MOL által támogatott Herczig Norbert rallyeversenyzőt a kiskunlacházi reptérre, ahol egy egész napos forgatás után elkészítették a MOL-csapat challenger sorozatának második kisfilmjét. A sorozat első részében Babos Tímea a MOL egyéni szponzorált egy smiley-t rajzol ki a szervált labdákkal, a most nyilvánosságra került második részben, pedig Winkler Róbertet borotválja meg a szintén MOL-csapathoz tartozó Herczig Norbert, rallye-versenyző. A most nyilvánosságra került második rész forgatásánál Herczig és Winkler bevállalták, hogy a rallye-s MOL támogatott alig egy méter távolságban száguld el a széken ülő újságíró mellett. Ahogy a filmből is kiderül, Winkler ezt rezzenéstelen arccal viselte.

A MOL-csapat challenger sorozat A szurkoló benned van kampány része, egy tisztelgés a MOL által szponzorált sportolók teljesítménye előtt. Ezek pedig még csupán az első fecskék, a hazai szurkolók hamarosan újabb sportolókat láthatnak a MOL kisfilmjeiben.

A MOL bemutatja – Herczig & Winkler: “Pengeélen”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s