Ötödik alkalommal rendezik meg a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot

A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség idén immár ötödik alkalommal rendezi meg a Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokságot.

A szervezők tájékoztatása szerint a versenyen ismét női, férfi és vegyes párosok vehetnek részt játéktudástól és előképzettségtől függetlenül. A hétfordulós bajnokság most hétvégén kezdődik Hajdúnánáson és 2017. augusztus 20-án ér véget.

Idén is megyénk legnagyobb és legközkedveltebb strandjain zajlanak a mérkőzések. Szombati napokon a női és a férfi párosok, míg vasárnaponként a vegyes kettesek fognak játszani. Az előkelő helyeken végzők az összesítést követően értékes ajándékokat vehetnek át a Ráthonyi Kft., mint főtámogató és a Hajdú-bihari Napló, mint fő média-támogató jóvoltából. Akik nem a végső győzelem reményében lépnek homokra, azok is vélhetően jól fogják érezni magukat, hiszen a helyszínfelelősök igyekeznek önálló arculatot adni a versenyeknek és fordulónként is lesznek díjazások. Minden fordulóban minden résztvevő traubisodát kap ajándékba, ezen kívül igen változatos lesz a megnyerhető díjak, ajándékok sora, így remélhetőleg a játékosok számára is kedvelt lesz a verseny.

Az összesített versenyek (női, férfi, vegyes) egyéni győztesei ezúttal az érmeken, kupákon kívül a Ráthonyi Kft felajánlásaként 20.000 forint pénzdíjat vehetnek át, kategóriánként az első három helyezettek pedig 100-100 liter üdítőt nyernek a Ráthonyi Kft termékeiből.

Az első fordulójára 2017. május 27-én és 28-án Hajdúnánáson kerül sor az országos viszonylatban is kiemelkedő adottságokkal rendelkező strandfürdőben. A verseny a Hajdúnánási Strandröplabda Bajnokság első fordulója is egyben.

Az elmúlt évek képei, eredményei, az idei versenykiírás, a szabályok és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a Szövetség honlapján (http://hajduvolley.fw.hu ) és a Facebookon ( https://www.facebook.com/hbmstrandroplabda ).

A tervezett időpontok és helyszínek:
1. forduló: Hajdúnánás: 2017. május 27-28.
2. forduló: Debrecen – Kerekestelep: 2017. június 3-4.
3. forduló: Hajdúböszörmény: 2017. június 17-18.
4. forduló: Hajdúszoboszló: 2017. július 15-16.
5. forduló: Debrecen – Aquaticum: 2017. augusztus 5-6.
6. forduló: Hajdúböszörmény: 2017. augusztus 12-13.
7. forduló: Hajdúböszörmény: 2017. augusztus 19-20.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s