Kontakt

Rólunk ::.

2009 tavaszán megszületik, egy új sportportál: a SportMenü. A világhálón sok sport tematikájú oldal van, de a SportMenü szeretne más lenni, mint a többi. Hogy miben? Abban, hogy ez az oldal nemcsak híreket, hanem a hírek mellett érdekes cikkeket, tudósításokat valamint interjúkat is tartalmazna.
Célunk: hiteles, objektív hírek közlése, legfőképp a magyar sporttal kapcsolatos eseményekről. Továbbá emellett kiemelt figyelmet kapnak nálunk a szabadidősporttal és a fogyatékkal élők sportéletével kapcsolatos események

Ne feledd jelszavunkat: SportMenü, a Te választásod!

Ha megosztanád velünk gondolataidat, tedd bátran, ezen az e-mail címen érsz el bennünket! sportmenu.kb@gmail.com

Szerzői jogok ::.

Az oldalak szöveges tartalmát csak a forrás sportmenu.wordpress.com (SportMenü) megjelölésével lehet felhasználni, kizárólag internetes, napi és hetilapos szerkesztőségi célokra. Amennyiben csak a szöveges tartalmak egyes részei kerülnek felhasználásra, SportMenü megjelölést abban az esetben is fel kell tűntetni. Képek másolása és másodközlése kizárólag a SportMenü írásos hozzájárulásával lehetséges. A szövegek rendszeres másodközlése is térítésmentes, de kizárólag a SportMenüvel történt írásos megállapodás esetén lehetséges.

Impresszum ::.

A SportMenü szerkesztősége

Főszerkesztő
Kárpáti Balázs (sportmenu)
e-mail: sportmenu.kb@gmail.com

Szerkesztők

Takács Kitti (kitticica)
e-mail: takacs.kitti3@gmail.com

Renner Tamás (luckystriker)
e-mail: luckystriker88@gmail.com

Fehér Viktor, Kovács Zoltán

A szerkesztőség elérhetősége
sportmenu.szer@gmail.com

Design, tördelés
Gordinho,
Renner Tamás (luckystriker)
e-mail: luckystriker88@gmail.com


Kontakt” bejegyzéshez 7ozzászólás

  1. Kárpáti Balázs főszerkesztő Úr
    Kedves Balázs!
    Örülök, hogy találkoztunk a parlamentben és odaadtad a névjegykártyád.Ahogy tapasztalod belenéztem a SportMenü-be és nagyon jónak találom.Gratulálok! A jövőben rendszeres olvasótok leszek, és a hallgatóknak is ajánlani fogom, mint kötelező olvasmányt. A tanárnő is megnézte és az Ő véleménye is hasonló.
    Üdvözlettel: Buttás Pál

    Kedvelés

  2. Kedves Szerkesztő
    Az MTK-Exit női csapatáról szóló hír mellékleteként látható képen nem a mi csapatunk, hanem az ellenfél, UTE játékosai láthatók, kérjük cseréljék le, köszönjük.
    Üdvözlettel
    Palotás István
    MTK Jégkorong Szakosztály Vezetője

    Kedvelés

  3. Szia Balázs, megkaptam az e-mailedet, bocs, hogy még nem válaszoltam, de nem voltam gépközelben. Holnap válaszolok rá.

    Kedvelés

Hozzászólás