Hárai, Tóth Márton biztosan és Mátyás Zoltán is érkezhet a Donmino-Honvédhoz

Új csapat, új játékosok régi célok, Ismét jó csapat alakulhat a Kőér uszodában – írja a vlv.hu.

Sokaknak meglepő lehet, de alaposan megerősödött a Honvéd együttese. Még nem zárult le minden tárgyalásuk, de már biztos, hogy dobogóesélyes csapat szállhat vízbe ősszel a Kőér utcában.

Az első számú siker az volt, hogy a csapat legnagyobb értékeit sikerült megtartani, s a „maghoz” részben tehetséges fiatalokat, részben már alaposan bizonyított, kiforrott egyéniségeket tudtak igazolni.

Novák Ferenctől, a Domino Honvéd szakosztályigazgatójától megtudtuk, hogy Gergely, Székely, Szivós, Gór-Nagy, Salamon, Bátori és Jansik marad, érkezik Hárai Balázs, Tóth Márton, átlövőnek Hangody László a Pécstől, továbbá a KSI-ből Angyal Dávid, aki jól megtermett védő, junior válogatott. Előrehaladott tárgyalások folynak Mátyás Zoltánnal, a Fradi védőjével is, aki tagja a válogatott EB-felkészülési keretének.

A második számú kapus továbbra is a tehetséges Lévai Márton lesz és két-három fiúra számítanak a saját utánpótláscsapatból. – Ők már tavaly is játszottak olykor, idén több lehetőséget kapnak – mondta a vlv-nek Novák Ferenc.

A távozók: Marnitz, Paján, Borsós, Kállay. Tárgyalnak még a tehetséges fiatal centerrel, Mezeivel, akinek élő szerződése van, de menni szeretne, s egyelőre Matajsz sorsa is bizonytalan.

– Nagyon komoly erkölcsi értéke van, hogy Gergely Pista csapatkapitány segítségével a játékosainknak a tavalyihoz képest 30-40 százalékkal kevesebb pénzt fizetünk és így maradtak itt. Ez vonatkozik a legjobb játékosokra, meg a „kicsikre” is – mondta Novák Ferenc.

Mint ismeretes, a Magyar Telekom az elmúlt szezon végén befejezte fő támogatói tevékenységét a klubnál. A csapatnak így új neve is lesz, várhatóan ezen a héten írják alá a szerződést az új névadó szponzorral, amely a vlv értesülése szerint a pénzügyi szférából érkezik.

Hozzászólás