U20VB: Honduras – Magyarország 3-0 – a kibeszélő-show

20090914-u20vb-logoVasárnap este megkezdi a szereplését a magyar válogatott az U20-as egyiptomi világbajnokságon. A D-csoport első mérkőzésén Honduras lesz Németh Krisztiánék ellenfele. Szurkoljunk közösen a fiúknak! Hajrá Magyarok!

Összefoglaljuk a legfontosabb információkat:
Tizenkét év után ismét ott vagyunk az U20-as vb-n
U20 VB: A teljes program
Az U20-as válogatott vb-kerete:

Kapusok: Gulácsi Péter (Liverpool FC), Megyeri Balázs (FTC), Kovácsik Ádám (Reggina Calcio)

Védők: Debreceni András (Budapest Honvéd), Korcsmár Zsolt (Újpest FC), Szekeres Adrián (MTK Budapest), Szabó János (Paks), Zámbó Bence (Győri ETO FC), Présinger Ádám (Videoton FC)

Középpályások: Dudás Ádám (Győri ETO FC), Tóth Bence (FTC), Takács Péter (DVTK), Koman Vladimir (AS Bari), Simon Ádám (Szombathelyi Haladás), Varga Roland (Brescia Calcio), Kiss Máté (Győri ETO FC)

Csatárok: Németh Krisztián (Liverpool FC), Simon András (Cordoba FC), Gosztonyi András (MTK Budapest), Balajti Ádám (DVTK), Futács Márkó (Werder Bremen)

– Az összes találkozókat az Eurosport, a magyar válogatott mérkőzéseit a Magyar Televízió közvetíti.

– Egervári Sándor szövetségi edző győzelmet vár Honduras ellen
“Honduras nem lebecsülendő ellenfél, de a látottak alapján egyéni képességek dolgában jobbak vagyunk, ezért győzelmet várok ellenük!” – olvasható az mlsz.hu.n Az is eldőlt, hogy hogy Honduras ellen a mieink piros mezben, piros nadrágban és zöld sportszárban játszanak, a találkozót pedig Eddy Maillet (seychelle-szigeteki), Evarist Menkouande (kameruni), Behir Hassani (tunéziai), Koman Coulibaly (mali) kvartett vezeti.

– A várható kezdőcsapat a Nemzeti Sport szerint:

Gulácsi – Simon Ádám, Szekeres, Debreceni, Présinger – Dudás, Korcsmár, Koman, Gosztonyi – Németh, Simon András

– Magyar keretek az elmúlt junior vb-kről
1977. Tunézia, csoport harmadikként kiesett
Bodnár László, Rácz Péter, Szántó Gábor, Hegedűs Béla, Toma Árpád, Kerekes János, Fejes Ferenc, Kékesi Rezső, Szebegyinszki András, Nagy Imre, Csepregi János, Péter Zoltán, Híres Gábor, Farkas Tibor, Schanel Imre, Krisztin Pál, Vincze Sándor, és Varga István.

1979. Japán, csoport harmadikként kiesett
Disztl Péter, Józsa Miklós, Mohácsi Gyula, Róth Antal, Sallai Sándor, Nagy József, Kardos József, Melis Béla, Pandur István, Segesvári Sándor, Szeibert György, Pölöskei Gábor, Miklós Árpád, Kökény Miklós, Koch Róbert, Paksi János, Dózsa Attila, Kerepeczky György.

1988. Szovjetunió, csoport harmadikként sorsolás után kiesett
Petry Zsolt, Laczkor Sándor, Szalma József, Pintér Attila, Keller József, Szélpál László, Kovács Ervin, Zsinka János, Deák Sándor, Kovács Kálmán, Vincze István, Fischer Pál, Haáz Ferenc, Csoboth Róbert, Horváth Attila, Zsivóczky Gyula, Zvara József, Orovecz György.

1997. Malajzia, csoport negyedikként kiesett
Rabóczki Balázs, Varga Zoltán, Erdei László, Diczkó Csaba, Komlósi Ádám, Szabó János, Zováth János, Balogh Zoltán, Kabát Péter, Ferenczi István, Szili Attila, Füzi Ákos, Lóczi Róbert, Vörös Péter, Csordás Csaba, Szabó Zoltán, Lukács Bálint, Balogh Gergely.

21:25: Köszöntjük a kedves olvasókat! A fiúk megérkeztek a gyepre és éppen a himnuszok szólnak. A mieink piros felsőben és nadrág, vmint zöld zokniban lesznek Érdekesség Gulácsi fehér felsőben és kék nadrágban véd…

21:28: Íme a kezdőcsapatok:
Honduras: Reyes – A. Castro, Crisanto, Fonseca, Leverón – Padilla – M. Martínez, Mayorquín, Mejía – Andino, R. Rojas

Magyarország: Gulácsi Péter – Simon Ádám, Szekeres Adrián, Debreceni András, Présinger Ádám – Dudás Ádám, Korcsmár Zsolt, Koman Vladimir, Gosztonyi András – Simon András, Németh Krisztián.

21:30: Megkezdődött a mérkőzés. Mindent bele, Fiúk!

21:35: Az első 5 perc után elmondható, hogy enyhe magyar fölény van, de a hondurasi csapat masszívan játszik.

21:40: A 10. perc végén a meccs – eddigi – legnagyobb helyzete maradt ki: a hondurasi támadó 16 méterről hatalmas kapufát rúgott. Az eredmény változatlan, 0-0.

21:54: A 25. perc elején 23-24 méterről rúghattunk egy szabadrúgást. Présinger jól elcsavarta a jobb felsőbe, de a hondurasi portás odaért és kiszedte – sajnos -. Az eredmény továbbra is 0-0.

22:05: A 35. percben megszerezte a vezetést Honduras. Körülbelül 20-22 méterről Mario Martinez lövésre szánta el magát és jól eltalált lövésével vezet a közép-amerikai csapat.

22:10: Újabb hondurasi helyzet maradt ki… a mieink játéka szétesett.

22:17: A rendes játékidő után két percet hosszabbított a játékvezető,, az eredmény nem változott, így a félidőben némi meglepetésre -megérdemelten – 1-0-ra vezet Honduras a magyarok ellen.

22:34: Megkezdődik a második félidő! Hajrá, Magyarok! Talpra kell állni!

Kettős magyar csere lesz:
– Dudás Ádám helyett Varga Roland, és Simon András helyett Futács Márkó áll be.

22:36: A 48. perc derekán a mieink a hondurasi kaputól 25 méterrel szabadrúgáshoz jutottak. Koman lövése a kapu felett elment…

22:50: Az utóbbi időben enyhe erősödő magyar fölény van a pályán, a hondurasiak több kontra akciót hajtanak végre, eddig sikertelenül.

23:00: A 70. percben aztán nem volt esély menteni: egy felívelt szabadrúgás Martínez átvett, majd csodálatosan szépen (na nem nekünk…) tekert ballal, kiszorított helyzetből a jobb fölsőbe (2–0).

23:14: A totális K.O! Peralta 30 méterről óriási gólt szerzett, így 3-0-ra vezetnek ellenünk. Totális pofon.

23:20: Az utolsó percben járunk a mérkőzésen.

23:22: A három percces hosszabbítás után a játékvezető lefújta a találkozót. Honduras – megérdemelten (!!!) – győzte le a magyar csapatot.

Egy szó jutott eszünkbe: SZÉGYEN!

U20VB: Honduras – Magyarország 3-0 – a kibeszélő-show” bejegyzéshez 44ozzászólás

  1. Sisával ez a csapat, akár meg is nyerte volna ezt a tornát! Persze őt ki kellett csinálnia kisbelekinek…
    Kisbeleki takarodj!!!!

    Kedvelés

  2. Szervezetten, lendületesen, okosan játszott Honduras.
    Megérdemelten vezetnek 2-0-ra, lehetne három is! 😦
    A középpályánkon átsiklottak mint kés a vajon, nem építkeztünk jól, elképzelés nélküli volt szinte minden támadásunk!

    Kedvelés

  3. Nem játszunk jól. Egyben bízhatunk, ez nem hangzik jól, de végül is abban reménykedhetünk, hogy a meccs végére elfáradnak a hondurasiak.

    Kedvelés

  4. Barátaim, de itt kell hagyjalak benneteket, a második félidőt az ágyikómból kell néznem.
    na meg aludni sem ártana, mert reggel 3-kor ébresztő, 4-kor pedig indulás Pozsonyba :(.

    Bízzunk benne, hogy talpra állunk és megmutatjuk, hogy nem ok nélkül dícsértek a szakírók!

    Bence szerintem tudna segíteni, lendíteni a csapaton!

    Kedvelés

  5. A második félidőre nagyon más mentalitással kell kijönni! Nem látom a mindenre elszánt tekinteteket, nem látom a szenvedélyt!

    Kedvelés

  6. Szia franto,
    A spanyolok felkészülési mérkőzésen “csak” 1-0-ra tudtak nyerni a Hondurasi alakulat ellen. A meccset nézve könnyen elképzelhető, hogy Tóth Bence be fog állni a második félidőre. Masszív csapatot alkot ez a hondurasi gárda.

    Kedvelés

  7. 🙂 ennek örülök 🙂

    hát nem lesz könnyű meccs, de aki arra számított akkor az még nem látott vb-t.
    minden megtörténhet minden meccsen…

    Kedvelés

  8. Én is bízom a fiúkban, de azért ne bízzuk el magunkat!
    Ez a Honduras egyáltalán nem gyenge csapat. Persze le kell őket győzni és le is fogjuk, csak ne legyen nagy a mellényünk és koncentráljunk az utolsó pillanatig!

    Kedvelés

  9. Én bízok a fiúkban, bár nem lesz egyszerű meccs, de nyerni fogunk! :).

    Érdemes megnézni az eddigi vb-k magyar kereteit. Azokból mennyi elismert labdarúgó és nemzetközi szníten ismert labdarúgó. Döbbenetes.

    Kedvelés

  10. Örülök, hogy van kibeszélő erre a mérkőzésre is! 🙂
    Mindent bele srácok, egy szép győzelemmel kell bemutatkozni!

    Kedvelés

Hozzászólás